Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 95-52 1ος ημιτελικός αγώνας των playoff




Ενα παιχνίδι από αυτά που τάχεις χαμένα πριν αρχίσουν. Εγινε απλά για να γίνει.Ο "Δικέφαλος" χωρίς τον Μάρσαλ Δέδα, Αράπη στη 12άδα,τον Ντόζιερ που στο 13ο λεπτό  χρεώθηκε ήδη με το 4ο του φόυλ και έχοντας σε καλή μέρα μόνο τον Γιαννακίδη συν το ότι αντιμετωπίζεις την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης η κατάρεύση και η συντριβή
μόνο έκπληξη δεν είναι. Αλλωστε στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης με αντίπαλο την ομάδα της γειτονιάς η οποία στον άλλο ημιτελικό ηττήθηκε με 95-63 απο τον Ολυμπιακό.Επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων το Σάββατο στην Πυλαία στις 19:15 

Τα δεκάλεπτα: 26-11, 55-23, 76-42, 95-52.

Π.Α.Ο.Κ. (Μαρκόπουλος): Κρίστμας 10, Αποστολίδης 4, Ντοζίερ 2 (1/9 σουτ), Στίγκερς 5 (2/8 σουτ), Μπούλιαν, Γιαννακίδης 13 (3), Καλλές 8, Γκετσέφσκι 8, Καλαμπάκας 2.   

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 9 (1), Μάριτς 11, Περπέρογλου 4 (1), Μπατίστ 4, Φώτσης 7, Σάτο 15 (2), Νίκολας 6 (2), Τσαρτσαρής 10, Διαμαντίδης 4, Βουγιούκας 4, Καλάθης 14, Καϊμακόγλου 7. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥΛΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ:



ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την ευρωπαϊκή επιτυχία του και τη σημερινή νίκη. Δε σταθηκαμε αντάξιοι. Από το 5-6 λεπτό βγήκαμε εκτός κι όσο περνούσε ο χρόμος είχαμε μεγαλύτερα προβλήματα. Με 24 λάθη απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν έχεις καμία τύχη να είσαι ανταγωνιστικός. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, για να είμαστε στη συνέχεια πιο βελτιωμένοι. Ελπίζουμε να μην έχουμε τις ίδιες απουσίες (σ.σ. Μάρσαλ, Δέδας, Αράπης), για να είμαστε πιο "γεμάτοι" στο ρόστερ. Όταν ο αντίπαλος δεν αντιμετωπίζει το ίδιο, σίγουρα έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα", τόνισε αρχικά ο προπονητής του "Δικεφάλου". Στη συνέχει αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες του προτού αρχίσει η σειρά απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης : "Τους είπα ότι παίζουν σε μία ομάδα με μεγάλο όνομα τα προηγούμενα χρόνια, που έχει φέρει τίτλους στη Θεσαλονίκη. Τους είπα ότι αυτοί έφεραν την ομάδα στα ημιτελικά και πρέπει να αποδείξουν ότι δεν ήταν τυχαίο. Μη κοροϊδευόμαστε, ο Παναθηναϊκός κέρδισε ευρωπαϊκό, νίκη μέσα σε Μπαρτσελόνα, είναι μεγάλη η διαφορά".
Δημήτρης Καλαμπάκας : "Ηταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζαμε την υπεροχή του Παναθηναϊκού. Βρεθήκαμε σε άσχημη ημέρα, γι' αυτό η τελική διαφορά. Συνεχίζοουμε, δρόμο μπροστά αμς. θα παλέψουμε για ό,τι μας αναλογεί. Κοιτάμε τη συνέχεια. Σε κάθε ματς παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με πιο ολοκληρωμένο ρόστερ από ό.τι εμείς. Αλλά παλεύουμε κάθε φορά στο παρκέ"