Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλικό στο Λιτόχωρο ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ 76-88 Μαρκόπουλος:Είδαμε ωστόσο αρκετά θετικά πράγματα, στοιχεία στα οποία βελτιωθήκαμε και αυτός είναι ο στόχος μας πλέον, να είμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι



Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Λιτόχωρο, με το δεύτερο φιλικό που έδωσε με τον Ολυμπιακό. Τα συμπεράσματα ήταν και πάλι θετικά και χρήσιμα για τον Σούλη Μαρκόπουλο, παρά την ήττα του ΠΑΟΚ με 76-88, καθώς τα σημάδια βελτίωσης ήταν φανερά.

Με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Rashad Wright, ενώ με τον Ολυμπιακό έκαναν την πρώτη τους
εμφάνιση οι Παπαδόπουλος και Μάντζαρης. Με τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε και ο Martynas Andriuskevicius για προληπτικούς λόγους λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν έπαιξαν οι Wright και Ντικούδης και στην τέταρτη περίοδο αγωνίστηκαν για αρκετή ώρα οι Λιάπης, Καλαμπάκας, Χρυσόπουλος, Αμπαράς και Βαρυτιμιάδης.

Τα Δεκάλεπτα: 19-21, 46-46, 61-67, 76-88
Π.Α.Ο.Κ.: Γιαννακίδης 3, Stiggers 18, Καλαμπόκης 16, Αράπης, Ντικούδης 8, Καλαμπάκας 6, Wright 6 (2), Καλλές 11, Βαρυτιμιάδης 3, Χρυσόπουλος 2, Λιάπης 3, Αμπαράς.

Σούλης Μαρκόπουλος:Ηταν το δεύτερο φιλικό μας παιχνίδι στην προετοιμασία και η
εικόνα μας ήταν σαφώς καλύτερη. Τα πόδια μας είναι ακόμη βαριά από την προετοιμασία, ενώ έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί με όλους όσους έχουν επιβαρυνθεί αρκετά και για αυτό κρατήσαμε έξω από το ματς τον Andriuskevicius και περιορίσαμε το χρόνο συμμετοχή Wright και Ντικούδη. Είδαμε ωστόσο αρκετά θετικά πράγματα, στοιχεία στα οποία βελτιωθήκαμε και αυτός είναι ο στόχος μας πλέον, να είμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Να προχωράμε βήμα βήμα και να είμαστε έτοιμοι το συντομότερο δυνατό. Εχουμε κενά, προσπαθούμε να τα καλύψουμε και συνεχίζουμε την δουλειά μας.
Την επόμενη Τετάρτη η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Antalya, για την συμμετοχή στο τουρνουά Rixos Cup.paokbc.gr