Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Αρης-ΠΑΟΚ 1-1 χαλαρά πήρε τον βαθμό ο ΠΑΟΚ στο βικελάου



Αντιμέτωπος με μια ομάδα που πιθανότατα του χρόνου θα αγωνίζεται στην football league o ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει την νίκη αν και ήμασταν καλύτεροι από αυτούς (όχι όμως και από τα δικά μας στάνταρ) κάτι που αποτυπώνεται και στα νούμερα των στατιστικών του αγώνα. Τυχερά τα ασπόνδυλα γιατί αν παίζαμε κομπλέ το γήπεδο της γειτονιάς της Παπαναστασίου θα είχε γίνει θερινό και θα χρειάζονταν ανακατασκευή από τις αντιδράσεις των προπαγανδιστών του κώλου που βγήκαν πάλι στην γύρα για να αγοράσουν διάφορα πανό μας τα οποία και ανάρτησαν μαζί με
ένα άλλο εντελώς γκαιμπελίστικο και σκουληκίστικο με διάφορες φαντασιώσεις τους που φαντασιώσεις θα μείνουν για πάντα βέβαια.Ευχαριστούμε πάντως τα χαζά παιδιά.... χαρά θεού τα λεγόμενα και ασπόνδυλα ή καταδότες ή συνεργάτες των μπάτσων για την κατανάλωση  που έκαναν αγοράζοντας προϊόντα μας.Μετά το τέλος του αγώνα μερικά σκωληκοειδή με κουκούλες επιτέθηκαν στους επίσημους του ΠΑΟΚ με πυρσούς.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΟΚ: 48° λεπτό σέντρα ακριβείας του Λάζαρ που βρίσκει τον Παπάζογλου και από το ύψος του πέναλτι με εκπληκτική κεφαλιά δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Βελλίδη και ισοφαρίζει παγώνοντας την σκουληκοφωλιά.

Π.Α.Ο.Κ. (Λάζλο Μπόλονι): Xαλκιάς, Ετο, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας Μαλεζάς, Αρίας, Λάζαρ, Βιειρίνια, Σαλπιγγίδης (68' Γεωργιάδης), Ρομπέρ(46' Ιβιτς), Παπάζογλου (82' Γιάννου).

..................ΟΡΜΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙ...!!!! 
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...!!! 
ΛΑΖΛΟ ΜΠΟΛΟΝΙ: "Το πρώτο πράγμα που ήθελα να σας πω, είναι πως έγραψα μια
διαθήκη νωρίς πριν έρθω εδώ και όλα τα άφησα στην κόρη μου, σε περίπτωση που δεν έφευγα από εδώ ζωντανός. Κατά τ' άλλα, υπήρχε αρκετή πίεση στο παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό μιας και ήταν ένα ντέρμπι. Δύο μεγάλοι σύλλογοι που μάχονται μεταξύ τους. Πιστεύω ότι κάθε ομάδα είχε το ημίχρονό της. Δυστυχώς για μας δεχθήκαμε γκολ γρήγορα και από στημένη φάση. Για λίγα λεπτά ήμασταν χαμένοι. Σιγά, σιγά σταματήσαμε την πίεση και μετά μόνο οι στημένες φάσεις μας δημιούργησαν πίεση.Το δεύτερο ημίχρονο μας ανήκε εξ' ολοκλήρου. Στο δεύτερο μέρος κάναμε το παιχνίδι μας, όχι σε όλο το ημίχρονο, αλλά για κάποιες στιγμές και πιστεύω ότι στο τέλος και οι δυο ομάδες είχαν αποδεχθεί την ισοπαλία. Ήταν ξεκάθαρο σε μένα ότι στην αρχή του πρώτου μέρους θα ήταν δύσκολα και ήμουν σίγουρος ότι στο δεύτερο μέρος θα παίξουμε καλύτερα".
Για την επιλογή του να ξεκινήσει τον Βιερίνια στον άξονα για πρώτη φορά, υποστήριξε: "Ξέρετε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά. Και στην Ολλανδία το είχαμε κάνει στα φιλικά. Αναγκαστήκαμε να το κάνουμε αυτό γιατί ήθελα να έχω έναν παίκτη να βοηθά από την πλευρά του Σνάουτσνερ και έτσι έβαλα τον Ρομπέρ από εκείνη την πλευρά".

Για την επιλογή του να ξεκινήσει τον Παπάζογλου βασικό, ανέφερε: "Δουλεύει πολύ τις τελευταίες δυο εβδομάδες και μάλιστα είχα αποφασίσει να τον βάλω και με την Σάμροκ. Δουλεύει καλά στις προπονήσεις και θέλω να του πω μπράβο για την προσπάθεια που κάνει".

Για την αποβολή του, υποστήριξε: "Είχα γυρισμένη την πλάτη όταν ο Άρης κέρδισε ένα φάουλ και δεν είχα δει ότι είχε μπει μπάλα μέσα, τη στιμγή που έριξα εγώ τη μπάλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, σημείωσε: "Θέλω να σας πω και δυο ακόμη πράγματα. Το πρώτο μέρος είναι ότι ζητάω τη βοήθειά σας. Έχουμε τόσα πολλά προβλήματα. Να έρθουμε και να παίξουμε ένα ντέρμπι δεν είναι πρόβλημα. Είναι ωραίο και ευχάριστο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε τους οπαδούς μας σε κάθε γήπεδο και αυτό ισχύει και για τους αντιπάλους. Είναι τρελό και δυσάρεστο, γιατί πάνω απ' όλα το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι.
Καμιά φορά εξαιτίας της πίεσης υπερβάλλουμε και εγώ πρώτος. Ξέρω ότι άλλοι άνθρωποι έχουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα. Ξέρω ότι μια κοπέλα από την πόλη μου, κάνει μεγάλη προσπάθεια για τη ζωή της. Έχει λευχαιμία. Κατάγεται από την γενέτειρά μου. Και αυτό το μικρό βαθμό που πήραμε, θα ήθελα να της τον αφιερώσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσοκομείο Παπανικολάου που έκανε τα πάντα για τη ζωή της. Νοσηλεύεται και δίνει μια σκληρή μάχη για τη ζωή της. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ και στο νοσοκομείο και στην ελληνική κυβέρνηση γιατί την έχουν ευχαριστήσει πολύ. Αν είναι δυνατό να ζητήσω και από τους φίλους του ΠΑΟΚ να κάνουν κάτι για εκείνη. Τώρα θα πρέπει να πάω σπίτι, να κάνω ένα μπάνιο, γιατί δέχθηκα πολλά υγρά πάνω μου. Ευτυχώς έχω ένα λίτρο καλό σαμπουάν. Ελπίζω όταν ο προπονητής του Άρη βρεθεί στην Τούμπα να μην συμβεί το ίδιο".

ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ: "Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ζητούσαμε. Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω.Αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη. Κάνουμε πολλά λάθη και δεχόμαστε εύκολα γκολ, είναι δύσκολο για εμάς, σήμερα για παράδειγμα μπορούσαμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα.Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Εμείς θέλουμε τη νίκη σε οποιοδήποτε γήπεδο και αν παίζουμε, είτε στην Ευρώπη, είτε στην Ελλάδα. Έχουμε παίξει με δύσκολους αντιπάλους, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε".

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: "Δεν μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Με την εμφάνισή μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο δείξαμε ότι ήμασταν κυρίαρχοι. Πιστεύω ότι προσπαθήσαμε, αν ήμασταν συγκεντρωμένοι και είχαμε δυνάμεις θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Και η ισοπαλία όμως είναι θετικό αποτέλεσμα, τώρα συνεχίζουμε.Με δεδομένο ότι ήταν εκτός έδρας ματς είναι σημαντικός ο βαθμός. Εμείς θέλαμε τη νίκη αλλά και το "Χ" είναι θετικό αποτέλεσμα.Εγώ δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Προσπαθώ στις προπονήσεις και ο προπονητής μου το βλέπει. Πέτυχα το γκολ, σημασία, όμως, περισσότερο έχει το αποτέλεσμα".