Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Προημιτελική φάση Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Ικαρος Καλλιθέας 17:00 κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς τηλεοπτική κάλυψη



ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Ξεκινάμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στην Ελλάδα με έναν αγώνα Κυπέλλου με τον Ικαρο μία ομάδα που έχει πραγματοποιήσει βήματα προόδου και έχει δημιουργήσει ένα δυνατό και πολύ αξιόλογο ρόστερ. Αυτή την εποχή οι ομάδες δεν είναι έτοιμες, οπότε πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι και προσεκτικοί. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάμε το παιχνίδι στο
δικό μας ρυθμό και να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Είναι σημαντικό πρόβλημα για μας το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο. Κι αυτό είναι πρόβλημα και για τους παίκτες που δεν είναι όμορφο να παίζουν σε άδεια γήπεδα, αλλά είναι κακό και για το μπάσκετ. Ετσι είναι οι κανονισμοί όμως και πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να ξεπεράσουμε όλες τις αντιξοότητες».
Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ υπενθυμίζεται προς όλους τους φιλάθλους της ομάδας, ό,τι μετά από απόφαση του Αθλητικού Δικαστή (από την περσινή σεζόν…), ο αγώνας ΠΑΟΚ – Ικαρος Καλλιθέας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 5μ.μ. κεκλεισμένων των θυρών. Ως εκ τούτου, όλες οι θύρες του PAOK Sports Arena θα είναι κλειστές και θα λειτουργήσει μόνο η κεντρική θύρα (επισήμων) του γηπέδου, για την είσοδο των αποστολών των δύο ομάδων αλλά και όσων έχουν δικαίωμα εισόδου στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Διευκρινίζεται ότι δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο, έχουν μόνο 30 άτομα από κάθε ομάδα. Σε αυτό τον αριθμό συμπεριλαμβάνονται οι αθλητές, προπονητές και τα υπόλοιπα μέλη των αποστολών των δύο ομάδων.

Στα ημιτελικά η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Αρη-Ολυμπιακού