Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟΚ-Σάμροκ Ρόβερς 2-1 ...έξω και ο Λίνο



Παίζοντας όσο χρειαζόταν  για να πάρει τους τρεις βαθμούς αν και το σκορ θα μπορούσε βέβαια να είναι μεγαλύτερο η ομάδα μας παρά τις πολλές απουσίες νίκησε με 2-1 με τα εξαιρετικά γκολ των Λαζάρ (11') και Βιερίνια (63') την συμπαθέστατη αλλά ταυτόχρονα και πολύ λίγη ομάδα του Ρόβερς που είχε προσωρινά ισοφαρίσει μετά από αδράνεια της άμυνας μας με κεφαλιά του Σέπαρντ (48').Κυριότερο γεγονός πέρα από τούς τρεις αναμενόμενους βαθμούς ήταν ο τραυματισμός του Λίνο (28') που από την στιγμή που βγήκε χάσαμε μέρος από την επιθετικότητά μας.Στο 40' πάντως ο διαιτητής έκανε γαργαρέισον το πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή που έγινε στον Λαζάρ.Έτσι και σε συνδυασμό του άλλου σημερινού παιχνιδιού και την νίκη της Τότεναμ επί της Ρούμπιν Καζάν περάσαμε στην δεύτερη θέση και με μια νίκη την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στην Ιρλανδία κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση μας στους "32" του Europa League.

Π.Α.Ο.Κ. (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο, Λίνο (29' Σνάουτσνερ), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Αρίας, Λάζαρ, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (88' Παπάζογλου), Αθανασιάδης (62' Γεωργιάδης).
Σάμροκ Ρόβερς (Μάικλ Ο' Νιλ): Τόμπσον, Σάλιβαν, Στίβενς, Μάρεϊ, Ράις, Ό, Ντόνελ, Σέπαρντ (84' ΜακΚέιμπ), Ομάν, Τέρνερ (75' Φιν), Ντένεχι, Πάτερσον (74' Κίλνταφ).

Κίτρινες κάρτες: 48' Σνάουτσνερ / 43' Ο'Ντόνελ, 57' Στίβενς, 65' Σέπαρντ, 76' Ντένεχι
 ΦΩΤΟ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ: 

Λάζλο Μπόλονι: Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Έχουμε πέντε βαθμούς, έχουμε μια καλή θέση στον όμιλο. Όμως δεν αισθάνθηκα σιγουριά στον πάγκο γιατί παρότι είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε περισσότερα γκολ δεν μπορέσαμε να... σκοτώσουμε τον αντίπαλο. Δεχτήκαμε έτσι το γκολ, αλλά πήραμε τη νίκη που θα προτιμούσα να την παίρναμε πιο εύκολα.
Για τραυματισμούς: Είμαι στεναχωρημένος. Ο Λίνο δεν πρέπει να έχει σοβαρή ζημιά, ο Αθανασιάδης έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο, αύριο ο γιατρός θα μας πει την κατάσταση του προβλήματος.

Σαλπιγγίδης:"Ηταν μια αγχωτική νίκη, προσπαθήσαμε όμως και την πήραμε δίκαια. Σίγουρα αν κερδίσουμε στην Ιρλανδία θα έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης, αλλά πριν από αυτό το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο"
Ντιέγκο Αρίας:«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη μέσα στο σπίτι μας, καθώς με αυτό αποτέλεσμα έχουμε μία πολύ καλή θέση στον όμιλο. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι απόντες λόγω τραυματισμών, όμως, υπάρχουν και εκείνοι που δεν παίζουν, πήραν την ευκαιρία και βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να νικήσει. Είναι πολύ σημαντική νίκη, θα προστεθούν στους βαθμούς που θα πάρουμε στα ματς που απομένουν για να προκριθούμε»
Λίνο:"Πονάω πολύ στο αριστερό πόδι, αύριο θα εξεταστώ".
Βιερίνια:"Είχαμε μεγάλη ανάγκη τη νίκη, Τρία λεπτά υποφέραμε την στιγμή της ισοφάρισης και μετά το 2-1 όλα έγιναν καλύτερα. Με το παιχνίδι με Τότεναμ και με Ρουμπίν εκτός έδρας είμαστε ικανοποιημένοι από τους βαθμούς. Είχα ανάγκη αυτό το γκολ και θέλω να συνεχίσω να σκοράρω. Την Κυριακή παίζουμε κόντρα στον Άρη και αυτή η νίκη θα βοηθήσει για το ματς αυτό. Είδαμε μια ομάδα καλή στα στημένα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά σ' αυτό. Για την ώρα εμάς μας ενδιαφέρει το ματς της Κυριακής με τον Άρη»
Μάικλ Ο Νιλ: «Η απόδοσή μας ήταν καλή, είμαστε απογοητευμένοι. Αξίζαμε κάτι περισσότερο. Δεχθήκαμε δύο γκολ από μακρινά σουτ. Είναι χαρακτηριστικό μας ότι δεν παρατάμε τα παιχνίδια. Πρέπει να σταθούμε στο ότι για εμάς αυτό ήταν το 55ο ματς της σεζόν και οι αντίπαλοί μας το 12ο. Παίζουμε με πνεύμα και πειθαρχία και γι’ αυτό βρισκόμαστε στους ομίλους, κάτι που δεν έχει καταφέρει άλλη ιρλανδική ομάδα. Κάθε παιχνίδι σε τέτοιο επίπεδο είναι δύσκολο, εμείς εδώ ανήκουμε. Είναι δύσκολο να πάρουμε βαθμούς εκτός έδρας. Έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς.Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση. Τα ματς με την Καζάν και με εμάς στο Δουβλίνο είναι καθοριστικά. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, ξεχώρισα τους Βιεϊρίνια και Αρίας, αλλά και άλλοι παίκτες είναι σε σπουδαίο επίπεδο.