Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟΚ-Σάμροκ Ρόβερς Live 20/10 22:05 ANT1 Εμπρός Αϊτε...!!!



Link1      Link2       Link3      Link4      Link5      Link6      Link7     Link8
ΛΑΖΛΟ ΜΠΟΛΟΝΙ: Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια συγκέντρωση. Σε όλα τα ματς προσπαθούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα δεν προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τον αντίπαλο. Η Shamrock είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου μας, αυτό όμως ενδέχεται να οφείλεται στο γεγονός ότι έπαιξε με τις δύο καλύτερες ομάδες που υπάρχουν στον όμιλο. Από όσα είδα ότι είναι μια ομάδα με ενθουσιασμό, πολύ καλή φυσική κατάσταση και απλά δεν είχαν την τύχη να πάρουν βαθμούς στα παιχν΄λιδια που έδωσαν. Ελπίζω να μην τα καταφέρουν ούτε στην Τούμπα. Έχουν ποιότητα σαν ομάδα, έχουν κάποιους παίκτες ατού, τους σεβόμαστε και θα προσπαθήσουμε αύριο για το καλύτερο.



1ος όμιλος Europa League
Θέση ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΕΣ Ν-Ι-Η ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ
1 Ρούμπιν Καζάν 2 1-1-0 5-2 4
2 Τότεναμ 2 1-1-0 3-1 4
3 Π.Α.Ο.Κ. 2 0-2-0 2-2 2
4 Σάμροκ Ρόβερς 2 0-0-2 1-6 0
Μάικλ Ο' Νιλ:Η όλη εμπειρία της συμμετοχής μας είναι κάτι φανταστικό και πρωτόγνωρο για μας και θέλουμε να το απολαύσουμε. Εκτός έδρας παίζουμε καλύτερα και αυτό έχει αποδειχθεί στο παρελθόν. Ξέρουμε ότι είμαστε το αουτσάιντερ και ο ΠΑΟΚ το φαβορί αλλά εμένα μου αρέσει ο χαρακτηρισμός αουτσάιντερ αφού δε θα έχουμε εμείς το άγχος, αλλά ο ΠΑΟΚ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γλύκος, Γεωργιάδης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Χαλκιάς, Lino, Arias Diego, Cirillo, Etto, Ivic, Laza, Robert, Sznaucner, Vieirinha

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:Γκαρσία -Κοντρέρας -Φωτάκης -Τσουκαλάς -Μπαλάφας (λ.τρ - Κρέσιτς λόγω ίωσης.
και οι: Leonardo, Spadacio, Γιάννου Κατσικάς (που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους Ευρωπαϊκούς αγώνες.)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με Σάμπροκ Ρόβερς:
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του αγώνα εναντίον της Shamrock Rovers για την 3η αγωνιστική των Ομίλων του UEFA Europa League  θέλει να ζητήσει από τους φίλους της να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα στην φετινή ευρωπαϊκή της πορεία, όπως ακριβώς έκαναν τόσο κατά τη διάρκεια των περσινών ευρωπαϊκών αγώνων, όσο και στους τρεις φετινούς εντός έδρας αγώνες της ομάδας εναντίον της Valerenga, της Karpaty Lviv και της Tottenham Hotspur, χωρίς ακρότητες που μπορούν να επιφέρουν σημαντικές ποινές.




Φίλαθλοι, σεβαστείτε την φιλοξενούμενη ομάδα, τους διαιτητές και κυρίως προστατεύστε τον Π.Α.Ο.Κ.
Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλει να επισημάνει για άλλη μια φορά τα εξής:
1. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
2. Η UEFA απειλεί με αυστηρές ποινές τυχόν επίδειξη επιγραφών ή πανό με εθνικιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
3. Παρακαλούνται οι  φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.
4. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:30. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν' αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.
5. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.
6. Η πρόσβαση στα παιδιά χωρίς εισιτήριο, οποιασδήποτε ηλικίας, ΔΕΝ επιτρέπεται.
7. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, εκτός των διαπιστεύσεων της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και της UEFA.
8. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ