Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Οι “300 του Π.Α.Ο.Κ.” επιστρέφουν



Η Κ.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ. συνεχίζει και για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 το ειδικό χορηγικό πρόγραμμα με την επωνυμία “Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.”, το οποίο απευθύνεται στους φιλάθλους της ομάδας μας που είναι επιχειρηματίες και θα ήθελαν με χαμηλό κόστος να προβάλλουν την εταιρία τους μέσω του μπασκετικού Π.Α.Ο.Κ. και να στηρίξουν
ταυτόχρονα την προσπάθεια της ομάδας.
Το ειδικό χορηγικό πρόγραμμα “Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.”, εφαρμόστηκε για πρώτη φορά την σεζόν 2011-2012 και αγκαλιάστηκε από πολλές επιχειρήσεις και φίλους του Π.Α.Ο.Κ. και το ίδιο περιμένουμε και στη δεύτερη σεζόν εφαρμογής του. Το χαμηλό κόστος των Υποστηρικτών – Συνεργατών δίνει σχεδόν σε όλους την ευκαιρία σε δύσκολους καιρούς να προβάλλουν την εταιρεία τους με σύγχρονα και ανταποδοτικά εργαλεία Marketing αξιοποιώντας έτσι την τεράστια δυναμική που προσφέρει ως δυνητικό πελατολόγιο ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ.

Η συμμετοχή στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα οι “Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.”, προσφέρει στους φίλους του Π.Α.Ο.Κ. την δυνατότητα να συνδυάσουν την αγάπη και την στήριξή τους στην ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας και τους δίνει μία σειρά από παροχές και τρόπους προβολής, όπως…
1.     Δικαίωμα χρήσης της φράσης «Επίσημος Υποστηρικτής» της Κ.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ. καθώς και του λογότυπου της Κ.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ. στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.
2.     Αναφορά σε Δελτίο Τύπου μετά το κλείσιμο της συμφωνίας, μέσω όλων των μέσων επικοινωνίας (γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο.
3.     Δημιουργία Ειδικού Πίνακα Λογότυπων (Panel) στην κεντρική είσοδο του γηπέδου, με την επωνυμία “Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.”
4.     Παραχώρηση Εισιτήριων Διαρκείας αξίας του 50% της χορηγίας. Τα εισιτήρια αυτά θα είναι στο Α.Φ.Μ. της εταιρίας, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής των φιλάθλων – προσκεκλημένων.
5.     Προβολή του λογοτύπου της εταιρίας στην Επίσημη Ιστοσελίδα της Κ.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ. σε ειδική καταχώρηση των Συνεργατών “Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.”
6.     Δυνατότητα πληρωμής του ποσού των 1.000, 00 ευρώ για τα παραπάνω προνόμια με πιστωτική κάρτα σε 6 άτοκες δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κ. Στύλα Κωνσταντίνο στο 6945 80 60 64 από τις 09:00 – 21:00 ή μέσω Internet στο E – Mail της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. marketing@paokbc.gr