Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Εργκις Κάτσε:"Θα πάμε ψηλά. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα" - Δημήτρης Κωνσταντινίδης:"θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος"



Οι Εργκις Κάτσε και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης δήλωσαν στην NOVA
Εργκις Κάτσε: Για το πώς έφτασε ο ΠΑΟΚ στη νίκη: "Γνωρίζαμε ότι θα ήμασταν κουρασμένοι από το παιχνίδι με τη Ραπίντ. Στο β΄ μέρος μπήκαμε πιο δυνατά, παίξαμε καλύτερα και ήρθε και το γκολ".
Για το γεγονός πώς ο ΠΑΟΚ "ανεβαίνει" και σκοράρει μόνο στο δεύτερο μέρος: "Ξεκινάμε νωθρά στα
παιχνίδια. Στο ημίχρονο ο προπονητής μας ξυπνάει και βγαίνουμε τσατισμένοι με τους εαυτούς μας"
Για το γεγονός πώς καλείται να καλύπτει σε ένα μεγάλο βαθμό το κενό του Γκαρσία: "Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που με εμπιστεύεται και με βάζει.Προσπαθώ ό,τι μου λέει να το βγάζω στο γήπεδο".
Για το στόχο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: "Φέτος θα πάμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα, έχουμε πολύ καλή ομάδα, καλούς νεαρούς παίκτες, θα βoηθήσουν και οι μεγάλοι. Θα πάμε ψηλά. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα"
Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Για την εικόνα του αγώνα: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε κάλά, ήμασταν κάπως μουδιασμένοι. Σίγουρα τα παιδιά ήταν επηρεασμένα και από το ματς μεσοβδόμαδα. Στο ημίχρονο πήραμε οδηγίες από τον προπονητή μας. Ήμασταν πολύ καλύτεροι στο β΄ ημίχρονο. καταφέραμε να σκοράρουμε και, αν και δεν ήταν και η καλύτερη εμφάνιση από μέρους μας, σημασία έχουν οι τρεις πόντοι".
Για τις οδηγίες του Δώνη: "Μας είπε ότι ήμασταν πολύ νωθροί, δεν πηγαίναμε με... χίλια πάνω στη μπάλα. Αυτό άλλαξε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, γι' αυτό ήρθε και η νίκη.
Για το στόχο του ΠΑΟΚ: "Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Το πρωτάθλημα είναι μία διοργάνωση που μας ενδιαφέρει, θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος".
Για την πρώτη εμφάνισή του στην Τούμπα σε επίσημο ματς: "Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα. Ήταν όνειρό μου να παίξω στην Τούμπα. Έγινε πραγματικότητα. Ελπίζω ο κόσμος να ευχαριστήθηκε από αυτό που είδε, έχουμε και συνέχεια".
Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος στη συνέχεια: "Μέσα από τη δουλειά θα βγάλουμε και άλλα στοιχεία και από τους μικρούς και από τους έμπειρους παίκτες. Πιστεύω ότι ακόμη δεν έχουμε φθάσει στο ταβάνι μας, έχουμε πολλά να δείξουμε".