Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Μπάνε Πρέλεβιτς..



"Για το τώρα, το πριν και το πάντα". Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Μπάνε Πρέλεβιτς από την ιστοσελίδα athletestories.gr

Τα πάντα στη ζωή μας είναι ζήτημα αξιολογικών προτεραιοτήτων, στρατηγικών επιλογών, πραγματιστικής θέσμισης, συναισθηματικής απόρροιας, ρεαλιστικής στάθμισης. Υπάρχουν τα ασήμαντα, τα σημαντικά και τα πραγματικά σημαντικά. 

Προσωπικά, θεωρώ πολύ σημαντικό τον πλούτο του
μυστηρίου της ψυχής, θυμάμαι την απώλεια της παιδικής πίστης στην ενηλικίωση, η οποία λίγο μετά αντικαθίσταται από την ελπίδα και τον ενθουσιασμό που είναι πιο ανθεκτικά από την πίστη και καλύπτουν το κενό. Ό,τι κι αν γίνει όμως, όσο πραγματιστές κι αν γίνουμε, κρατάμε πολύ καλά κρυμμένο ένα καρουζέλ με εξιδανικευμένες αναμνήσεις.

Το βγάζουμε κάθε που η συναισθηματική φόρτιση είναι υψηλή, κάθε που για να πας μπροστά και να συνεχίσεις, πρέπει να κοιτάξεις πίσω. Κάθε νότα του ένα κομμάτι της χαμένης παιδικότητας, της εφηβείας, των ανθρώπων που έμειναν, πέρασαν και είτε ξεχάστηκαν είτε δεν είναι πια εδώ, σημάδεψαν τη ζωή μας ανά επίπεδο.

Η γνώριμη μουσική των στιγμών, των εποχών, «μαύρων» και «λευκών», ευτυχισμένων και λιγότερο ευτυχισμένων. Νότες συναισθηματικές, οικογενειακές, ερωτικές, παραστάσεων, εμπειριών, ηρώων και αντιηρώων. Κι έπειτα υπάρχει η μουσική των ειδώλων. Για την συνέχεια του αφιερώματος πατήστε ΕΔΩ