Ανακοίνωση Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ.:

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την κυβέρνηση, είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ.

Πρόγραμμα S. L. 2022-23:

"1η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός"

Γήπεδο Τούμπας

Η Ιστορία του Ναού..

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Αμπέλ Φερέιρα: "θα ήταν σκάνδαλο αν ο ΠΑΟΚ περνούσε στην επόμενη φάση ..κάτι τέτοιο κατάλαβα"



Αμπέλ Φερέιρα:
  • «Θεωρώ πώς η αντίπαλη ομάδα δεν μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Την διαφορά την έκαναν τα τρία πέναλτι, τα οποία θα μπορούσαν να είναι και τέσσερα. Θα πρέπει να κοιτάξουμε την φάση του τρίτου γκολ του Άγιαξ που γίνεται ξεκάθαρο τράβηγμα στον παίκτη μου. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι σήμερα αγωνίστηκαν δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Υπολογίζαμε μόνο στις δυσκολίες που θα μας έβαζε η ομάδα του Άγιαξ. Από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα μετράει, κανείς δεν θα θυμάται τι έγινε σήμερα. Απλώς το θέμα είναι ότι χάσαμε όλοι μαζί, θα πονέσουμε όλοι μαζί, αλλά θεωρώ ότι αυτή είναι η αρχή μια πολύ μεγάλης σεζόν που έχουμε».
  • «Δεν θέλω να χάσω τον χρόνο μου σχολιάζοντας τον διαιτητή. Εμείς κάναμε πολύ καλό παιχνίδι εγώ είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών. Ακολουθήσαμε την στρατηγική που απαιτούσε το παιχνίδι, δείξαμε θάρρος και καταφέραμε να σκοράρουμε δύο τέρματα απέναντι στον Άγιαξ».
  • «Νομίζω ότι θα ήταν σκάνδαλο αν ο ΠΑΟΚ περνούσε στην επόμενη φάση κάτι τέτοιο κατάλαβα μετά από αυτό το παιχνίδι. Εμείς ελέγξαμε τους παράγοντες που μπορούσαμε, υπήρξαν κι άλλοι που δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε κι έπαιξαν σημαντικό ρόλο»
  •  «Είμαι σίγουρος ότι και οι οπαδοί μας θα νιώθουν περηφάνια για την ομάδα τους και αυτοί που ήρθαν εδώ και αυτοί που είδαν την ομάδα. Θα υπάρχει ποιότητα σε ότι κάνει αυτή η ομάδα, σε όλους τους αγώνες που θα δώσει φέτος»